Cine suntem?

 

Bună!

Sunt Alexandra Ciceoi. Am o experiență de peste 15 ani în educație. Pe parcursul acestora am trecut prin diverse roluri: educator, team leader și manager educațional în sistem britanic. La bază am formarea de psiholog-terapeut.

Experiența profesională și formarea educațională îmi permit să am o viziune holistică și practică asupra formării copiilor, care să îmbine conceptele pedagogice cu cele psihologice.

Consider că primii ani de viață sunt cruciali pentru dezvoltarea holistică a copiilor și este important să alimentăm toate formele de inteligență pentru a pune bazele împlinirii potențialului copiilor. De asemenea, cred că nu este suficient să fim doar inteligenți în multe domenii, ci că trebuie să creștem copii cu valori bune și puternice, cum ar fi iubirea, bunătatea, respectul, angajamentul, onestitatea și curajul, pentru a-i ghida în viața lor.

Căsuța cu Ghidusii a început ca un centru de joacă educativă pentru copii de diferite vârste, având ca obiectiv promovarea educației timpurii prin oferirea de activități non-formale, senzoriale și experiențiale pentru preșcolari.

Am căutat să contribui la dezvoltarea educatiei timpurii, bazându-mă pe ritmul de dezvoltare natural al fiecărui copil, precum și pe etapele de dezvoltare recunoscute prin care trece fiecare individ până la maturitate.

De asemenea, am dorit să implic părintele în acest proces, motiv pentru care am organizat și ateliere în familie. Unul dintre principiile după care îmi ghidez activitatea profesională constă în parteneriatul dintre părinte și educator, în lipsa acestuia educația nu poate avea loc în mod constructiv.

Căsuța cu Ghidușii este mai mult decât o grădiniță!

Mulți părinți au nevoie de îngrijire pentru copiii lor, dar doresc, de asemenea, un program nu doar educațional, dar și transformațional de înaltă calitate, la începutul copilariei. Este ceea ce oferim la Căsuța cu Ghidușii.

Cunoaștem rolul transformator pe care îl joacă educatorul și metoda educațională în viața copiilor și a părinților și le luăm în serios. Centrul nostru educațional oferă un mediu profesionist, o abordare holistică, educatori pasionați și informați în psihologia copilului, iar conectarea cu copilul și încurajarea autonomiei acestuia sunt principale.