Care sunt tarifele noastre?

Program scurt

8.00 – 12.30

2300 RON

include micul dejun, gustarea de fructe, prânz

Program lung

8.00 – 18.00

2700 RON

include micul dejun, gustarea de fructe, prânz, gustare de dupăamiază

Bouncing Bees

2-3 ani

Friendly Frogs

3-4 ani

Loving Lions

4-5 ani

Smart Giraffes

5-6 ani

La plata taxelor se oferă discount pentru înscrierea unui al doilea copil sau plata integrală pe un an.

Întrebări frecvente

Cum se face adaptarea la Căsuța cu Ghidușii?

La Căsuța cu Ghidușii ne focusăm pe a construi un mediu securizant. Vrem să oferim senzația de a “o a doua casă”. Pentru noi este importantă conectarea cu copilul și realizarea transferului de încredere de la părinte la educator. Mai întâi ne dorim să construim o relație bazată pe încredere împreună cu părinții, ca apoi transferul de încredere să se facă natural și la copil.

Atunci când părintele a decis înscrierea la centru, stabilim împreună un plan de adaptare care va fi realizat în functie de dorințele părintelui, nivelul de dezvoltare socio-emoțională a copilului, nivelul de independență și momentele din zi în care participarea părintelui nu afectează dinamica rutinei zilnice.

Educatorii creează un mediu de învățare sigur și primitor în care copiii au posibilitatea de a explora activ, liber și în siguranță.

Care sunt principiile folosite în interacțiunea cu copiii?
 • Luăm în considerare toate stilurile de învățare (vizual-spațial, corporal-kinestezic, muzical, interpersonal, intrapersonal, lingvistic și logico-matematic);
 • Respectăm capacitățile și interesele fiecărui copil în parte;
 • Educatorii acționează ca niște facilitatori (identifică stilurile de învățare; interesele și abilitățile native ale fiecărui copil, planifică modalități atractive prin care extind învățarea);
 • Planificarea se realizează în functie de nivelul de dezvoltare al copiilor, stilurile de învățare și interesele lor;
 • Învățarea se bazează pe joc;
 • Educatorii se joacă alături de copii, modelează un comportament exemplar prin tonul vocii, curiozitate față de jocul copiilor, respect și colaborare, limbaj potrivit și variat;
 • Oferim o varietate de tipuri de activități (interior și exterior, muncă individuală, grupuri mici, grup mare)
 • Plănuim cel puțin 90 minute pentru joacă liberă (timp suficient pentru alegerea activităților în ritm lejer, timp de cufundare în procesul de joacă, având posibilitatea de implicare profundă) și 60 minute pentru activități în grupuri mici
 • Experiențele copiilor sunt comunicate părinților săptămânal;
Cum se face evaluarea copiilor?

Noi facem evaluarea copiilor printr-un proces simplu, care ne oferă baza de pornire pentru planificarea activităților: observarea copilului pe parcursul jocului liber

Informațiile obținute ne sunt de folos în:

 • Înregistrarea progresului realizat de copii;
 • A identifica punctele forte și cele care au nevoie de sprijin în creștere;
 • A realiza planificările săptămânale;
 • Mărimea grupurilor pentru o anume activitate;
 • Stimularea procesului de învățare;

Scopul evaluării este de a susține o dezvoltare armonioasă pe toate cele 7 arii de învățare și pentru stimularea celor 8 tipuri de inteligențe. Astfel susținem formarea unui individ echilibrat, cu o încredere în sine crescută, construim o atitudine pozitivă față de experiența de învățare și viață în general. Evaluarea copiilor se va realiza de două ori pe an, în lunile martie și iunie.

La Căsuța cu Ghidușii formăm copii cu dragoste de învățare și flexibilitate față de acest proces, astfel ei se vor simți încrezători că, într-o lume aflată în continuă schimbare ei vor putea oricănd să se adapteze “învățând” ceva nou.

Ce spun ceilalți părinți și educatori?

Unul din băieții mei este timid și ii este mai dificil sa se integreze, mai ales când sunt mulți copii în jur sau persoane necunoscute. Personalul grădiniței a înțeles acest lucru și nu l-a obligat sa participe la activități, doar i-au propus și au avut răbdare cu el. Drept urmare, după nici 3 săptămâni, de la un copil retras care se juca mai mult singur, acum își dorește sa meargă zilnic la grădinița și participa din proprie inițiativa la toate activitățile, chiar și la îmbrățișările de grup 😅.
Mulțumesc din suflet personalului pentru răbdare și implicare! 🤗
Oana Nicolae

Numai cuvinte de laudă. Copilul meu este pe mâini bune și asta i se citește pe față și în dorința de a se duce zilnic la Căsuță. Uneori chiar și în weekend cere să meargă.
Să mai zic că și mănâncă?! Lucru destul de dificil de făcut acasă.
Alina Teodorescu

Recomand cu drag și mare încredere Căsuța. Am avut ocazia să lucrez cu Alexandra o vreme, să învăț de la ea și să îi observ pasiunea pentru educație, experiența, răbdarea, dragostea pentru copii, atitudinea mereu pozitivă și energia cu care ne inspiră pe toți.
Lidia Corcea

Nu ai găsit mai sus răspunsul la întrebarea ta?