predare bilingvă română-engleză

Mare parte din programul zilnic va decurge în limba română. Însă, în anumite momente ale zilei, în fiecare zi, se vor desfășura activități tematice în limba engleză. Acestea vor fi în diferite momente ale zilei și vor crește în durată pe măsură ce copiii cresc.

Studiile științifice asupra dezvoltării creierului arată că învățarea a două limbi în paralel în primii ani de viață crește dezvoltarea limbajului. Mai mult, noi vom pregăti un mediu bogat în imagini, alături de etichete cu text, nenumărate cărți și modalități creative de a practica scrierea.

Știi că o mare parte din dezvoltarea creierului are loc în primii ani de viață?

 

Până la vârsta de 6 ani, creierul uman crește până la 90% din dimensiunile creierului adult.

Psihologii și psihopedagogii spun că vârsta ideală pentru un copil de a începe să învețe o limbă străină este cea de 2-3 ani. La 2 ani, copilul este în stare să asimileze foarte ușor cuvinte noi. Învață chiar mai corect și mai ușor decât adulții.

Nu este rău nici dacă începi să îl înveți pe copilul tău o limbă străină încă de la 1 an. Dacă în jurul acestei vârste, copilul știe aproximativ 50 de cuvinte, la 3 ani, poate ajunge chiar la circa 500, spun specialiștii (I-LAB Researchers, Washington University).

În Căsuța cu ghidușii cântam, citim, învățăm cuvinte și propoziții simple, totul într-un mod natural și interactiv, care îi ajută pe copii să se dezvolte social, motric, cognitiv și emoțional.

Vrei să vezi cum arată o zi de activități în Căsuța cu Ghidușii?