Ce este Căsuța cu Ghidușii?

Căsuța cu Ghidușii este un centru educațional pentru copii cu vârste între 2 și 6 ani, cu predare bilingvă română-engleză, bazată pe două curricule care vor fi derulate în paralel: Early Years Foundation Stage și Curricula de Well-Being (Stare de bine).

Obiectivul nostru este de a promova educația timpurie prin oferirea de activități educaționale, senzoriale și experiențiale. Aici, copiii au parte de un cadru în care se pot dezvolta în ritmul lor natural, respectând etapele de dezvoltare recunoscute, specifice copiilor.

Centrul nostru educațional oferă un mediu profesionist și o abordare holistică în care alegem educatori pasionați și pregătiți în psihologia copilului. Înțelegem rolul transformațional pe care aceștia îl joacă în viața copiilor astfel încât suntem foarte atenți la calitatea personalului nostru.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a crea un spațiu si activități educaționale în care copiii se simt liberi și încrezători, își cresc stima de sine, sunt plini de energie, curiozitate și entuziasm. De asemenea de a dezvolta abilități academice referitoare la limbaj, operaţii matematice, limba engleză alături de inteligenţa emoţională, socială, kinestezică, naturală sau muzicală.